17-12-2020

Kære klient/patient,

Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger nøje.

Optometribranchen er ikke omfattet nedlukningen henover julen. Vi har i klinikken valgt at holde åbent indtil den 23. december og holder lukket mellem jul og nytår. Vi åbner igen den 4. januar. Er du som klient/patient utryg med at møde op til din synsundervisning, har vi mulighed for at gennemføre det virtuelt.

Opstår der kritiske situationer mellem jul og nytår, kan Du/I skrive på tid@privatsyn.dk 

 

Glædelig jul og godt nytår.

 

 

 

07-12-2020

Kære klient/patient,

Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger nøje.
Medarbejdere anvender mundbind eller visir, og der bliver rengjort på klinikken regelmæssigt.
Efter hver patient bliver der afsprittet før en ny patient kan komme til.
Vi har i alt 473 kvm og rigeligt med plads til vores patienter, samt klimasystem der renser luften korrekt. Vi tager alle forhåndsregler for at tage vare på jer og os selv.

Hvis du er usikker i denne tid, har symptomer eller er i karantæne, vil vi gerne tilbyde online undervisning - hvor vi sender det udstyr I skal bruge. Dette kan foregå via Teams eller Skype.
Det skal vides på forhånd, så vi har tid til at sende udstyr hjem til jer. 

Patienter med selv de mindste symptomer på sygdom behandles ikke i klinikken. Husk derfor at melde afbud.

 

 

08-06-2020

Kære klient/patient,

Vi har nu åbent igen for alle ydelser. Vi følger forsat Sundhedsstyrelsens instruktioner for sundhedsfagligt personale og deres ydelser.

I øjeblikket er web-booking suspenderet. Ring på 36 41 95 40 eller skriv til tid@privatsyn.dk

Venlig hilsen
Privatsyn

 

Vi har gjort klinikken mere COVID- 19 sikker, ved diverse tiltag for at undgå spredning af smitte både i forhold til dig som patient, men også os som behandler.

Dette er sket ved at lave mere plads. Vores venteværelse er blevet 5 gange større, vi har udvidet kapaciteten med yderligere 3 undersøgelses/trænings-rum. På den måde kan vi lufte ud og afspritte mellem hver patient. Vi har afskærmning ved modtagelsen, indkøbt værnemidler, sprit og masker. 

Er du igangværende patient og ønsker du at holde gang i træningen og ikke er tryg ved at komme, så kan vi tilbyde at fortsætte din træning via videokonference (SKYPE eller lignende), såfremt det er muligt. Evt. med mulighed for afhentning af vel afsprittet udstyr i klinikken efter aftale.

Patienter med selv de mindste symptomer på sygdom behandles ikke i klinikken. Husk derfor at melde afbud.
Videokonference á la SKYPE eller lign. tilbydes i stedet efter behov, og hvor det er muligt i behandlingen. 

Venlig hilsen,
Privatsyn

OBS HJÆLP OS MED AT PASSE PÅ HINANDEN!

I henhold til udviklingen af Corona-virus (COVID-19) har vi et ansvar for at beskytte de udsatte borgere, der kommer i klinikken. Derfor gør vi opmærksom på, at hvis du inden for de seneste 14 dage har opholdt dig i et land eller område, som af myndighederne vurderes at have en særlig høj grad af Covid-19 smittespredning (”rød zone”), henstiller vi til, at du udsætter evt. besøg i butikken til 14 dage efter din hjemkomst. I butikken holder vi os selvfølgelig løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. (Listen over de berørte lande findes på sst.dk)

TILFØJELSE TIL VEJLEDNING OM CORONAVIRUS  

Efter samråd med Sundhedsstyrelsen anbefaler Optikerforeningen, at man udsætter alle ukompliceret kunde- og patientundersøgelser, hvor man:

  • kommer i berøring med tårevæske og/eller slimhinder
  • er i meget tæt og direkte ansigt-til-ansigt afstand med patienten over længere tid (10-15 min. fx ved spaltelampeundersøgelse)

Hvis der skulle være en patient med komplikationer, hvor en undersøgelse af ovenstående karakter er påkrævet, bør undersøgelsen så vidt muligt foretages med enganghandsker. Derudover er det fortsat vigtigt at have fokus på den gode klinikhygiejne, dvs. spritte instrumenter af efter hver patient samt benytte håndsprit mellem hver kunde- og patientkontakt.

Top